HELLODESIGN.HU – design.derű.barátok.

LiKEmyBiKE – Velorbis Danneborg: a legpirosabb városi

Posted in 07. Zöld, 08. Közlekedés by Hellodesign on 2011. május 3. kedd

Velorbis DannebrogA LIKEmyBIKE városi biciklik szépségverseny ideje alatt (április 22. és szeptember 22. között) a Hellodesign bemutatja a szériagyártott városi bringák és kiegészítők legjobbjait.

A Velorbis az egyik legjobb nevű Dán bringagyártó, aki csodaszép klasszikus kerékpárokkal örvendezteti meg a városi kerékpározás híveit. A derűs hölgyek számára készített, általunk teljesen önkényesen és szubjektíven adományozott “legpirosabb városi bicikli” címet viselő Danneborg modelljük elegáns ugyanakkor időtlen megjelenésű.

A városi bringások nem szokták a technikai paramétereket bújni, ám ha a színen kívül is különbséget szeretnének tenni bicikli és bicikli között, valamint megérteni, hogy mi rejtőzik a különböző árcímkék mögött, akkor érdemes figyelemmel lenni a belbecsre is. A Danneborg amellett, hogy rendkívül szép, a legjobb anagokból és alkatrészekből van megalkotva. A Németországban kézzel épített könnyed és karcsú acél vázat rozsdamentes felnikkel és küllőkkel, Sturmey agyakkal és fékekkel illetve Brooks alkatrészekkel (nyereggel, markolat, táska) szerelik. Ezek a minőségi alkatrészek eleve meghatározzák az árfekvést, de egyben a kiváló minőséget is.

A retro bicikli fel van szerelve agydinamó által hajtott Bush & Müller lámpákkal, sárvédővel, láncvédővel plusz szoknyavédővel. Van rajta egy jelképes védelmet nyújtó kerékzár illetve egy irtó jó hangú csengő. A masszív hátsó csomagtartón egy akasztó található, melyen kézi táskák, bevásárlószatyrok, tornazsákok stb. hordhatók. Az első kosárka extraként vásárolható illetve rendelhető elektromos hajtásrásegítő rendszer is a gyengébbek számára.

Velorbis Student Classic

Az alapáron 825 eurós (az írás idején 218.000 Ft-ot jelentő) Danneborgnak van egy gazdaságosabb, szerényebben felszerelt változata, mely Student Classic néven fut és 570 euróért (150.000 Ft) kínálják. Egy ilyet láttunk a napokban a Rocket Bikes üzletében.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: