HELLODESIGN.HU – design.derű.barátok.

Kié a legszebb városi bicikli?

Posted in 07. Zöld, 08. Közlekedés, 10. Versenyek, pályázatok by Hellodesign on 2011. április 22. péntek

A LikeMyBike a városi bringázást népszerűsítő facebook kampány a városi közlekedésre használt bringáink számára rendezett szépségverseny formájában. Egy non-profit megmozdulás azok szervezésében, akik elkötelezettjei az élhető városoknak, azok számára, akik tesznek is érte a környezetbarát közlekedéssel. A kampány 2011-ben a Föld Napja alkalmából indult és terveink szerint a biciklis szezon végéig, azaz októberig tart..

A dolog egyszerű: Te beküldöd a biciklid fotóját, mi pedig közzétesszük a facebookon. Minden hónap végén kisorsoljuk az addig beérkezett bringák tulajdonosai között az adott hónap felajánlásait. A kampány végén pedig a legtöbb lájkot kapott bringák tulajdonosai viszik a bringás fődíjakat. Szóval mindenki versenyben marad végég, de minél hamarabb jelentkezel, annál több esélyed van nyerni.

Hogy mit lehet nyerni, azt még nem tudjuk, de majd időközben kiderül. Alapvetően azt, amit a szimpatizáló bringázáshoz köthető cégek felajánlanak. Ha ismersz ilyet, írd meg nekünk és felvesszük velük a kapcsolatot!

______

BRINGÁSOKNAK

Ha Te városi bringás vagy küld jelentkezésedet a likemybike.hu@gmail.com email címünkre.

Beküldendő:
– egy egész alakos kép a bringádról oldalnézetben és a története röviden
– neved, életkorod és a település, ahol használod
– a bringád származási helye, életkora valamint az, hogy megválnál-e tőle és ha igen, akkor mennyiért

Mi számít városi bringának?
Ami városi közlekedésre alkalmas, de versenyzésre nem. Lehet holland típusú, koskormányos, fixi vagy kemping jellegű, összecsukhatós vagy teherhordó, egy vagy többsebességes, agy- vagy láncváltós, vett, guberált vagy épített, új régi vagy matuzsálem.

______

KÖZREMŰKÖDŐKNEK

Ha Ti a városi biciklizés iránt elkötelezett szervezet, média vagy egyéb cég vagytok, kérünk, hogy segítsétek az ügyet és vegyetek részt a kampányban! A feladat pusztán annyi, hogy felületeiteken (weboldal, facebook) publikáljátok. Előre is köszönjük!

______

TÁMOGATÓKNAK

Ha kerékpárokat, kerékpáros kiegészítőket gyártasz vagy forgalmazol megkérünk, hogy támogasd termékeddel a kampányt, mivel ezek lennének a nyeremények. Minél értékesebb nyereményekre tudunk szert tenni, annál vonzóbb így annál hasznosabb lesz a kampány, azaz a kampány sikere nagyban a támogatók segítségén múlik.

A felajánlott nyereményeket a facebook oldalunkon egy külön galériában gyűjtjük leírással és a felajánló megnevezésével, illetve a falajánlás értékével. A legnagyobb értékűek lesznek a fődíjak. A felajánlások a felajánlás hónapjában kisorsolásra kerülnek a részvevők között. A felajánlásokat blogbejegyzésben külön bemutatjuk illetve a támogatókat a kiírásban feltüntetjük.

Pénzt nem kérünk, de elfogadunk, amit LikeMyBike matricák gyártására fordítunk. Később biztos lesz póló is, mert azt úgy szokták szeretni.

______

UTÓÉLET

Terveink szerint a kampány minden évben a Föld Napján fog indulni és a biciklis szezon végéig, úg yoktóberig fog tartani. A kampányok közötti időszakban a LikeMyBike facebook oldala biciklis blogként fog működni, ahol a városi bicikliket, kiegészítőket és a városi kerékpározással kapcsolatos híreiket, információikat kívánjuk megosztani a közösség tagjaival.

______

Kérünk, a biztonságos közlekedés érdekében olvasd el “A biciklik kötelező tartozékai” jegyzetünket. Igaz, hogy vannak ódivatú megfogalmazásai az ide vonatkozó rendeletnek, de betartásuk – amellett, hogy megóv az esetleges büntetéstől – mindenképpen hozzájárul a biciklis balesetek számának és súlyosságának csökkentéséhez!

______

A városi bringázást szívügyüknek érző támogatóink, kiknek ezúton is köszönjük a felajánlásokat: MUSU | 1mind1

..

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: