HELLODESIGN.HU – design.derű.barátok.

Stepp-by-stepp – új Inga Sampé bútorok a Ligne Roset számára

Posted in Bútorok by Hellodesign on 2011. január 19. szerda

A Budapesten is képviselt francia bútorgyártó, a Ligne Roset a január végi imm Cologne nemzetközi bútorvásáron mutatja be az új bútorokat. Inga Sempé ‘Ruché’ kollekciójának szófái tavaly debütáltak ugyanitt, most pedig az ágyakkal és asztalokkal bővül a kollekció.

A Párizsi születésű francia designer bútorokat, lámpákat és egyéb tárgyakat tervez. Saját design stúdióját 2000-ben nyitotta meg Párizsban. Korában az olasz Cappellini és Edra cégeknek dolgozott, mely együttműködés gyümölcseként több jól ismert bútort tart számon a design szakma. Sempé az utóbbi években elsősorban francia cégekkel működik együtt, mint például a Moustache, a Domestic, a Baccarat vagy éppen a Ligne Roset.


A kölni ‘imm cologne’ bútorvásár minden év januárjában kerül megrendezésre, idén január 18. és 23. között. A kétévente ismétlődő tematikájú kísérőrendezvénnyel jelentkező eseményen idén a konyháé a főszerep (Living Kitchen). A kölni vásár a bútorszakma egyik legjelentősebb eseménye: szélesebb választékkal mutatja be a lakberendezés és az otthonteremtés világának egészét – az összes lakótér összes bútorától, a világításon, a lakástextíliákon át egészen a kiegészítőkig. Belsőépítészeknek, lakberendezőknek kötelező program.

Sz.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: