HELLODESIGN.HU – design.derű.barátok.

Arculat- és Márkaszakértő kurzus 2010. október 2-től 8 héten át

Posted in Kurzusok by Hellodesign on 2010. június 16. szerda

Az Activium Kommunikációs Tervezőiroda és a Kreatív Csoport szervezésében elindul az első hazai Arculat- és Márkaszakértő képzés. Hiánypótló kezdeményezés, mely hidat teremt a tervezői és a márka-teremtési folyamatok résztvevői között, egyúttal a márkaépítés csapatmunkájában közös nyelv kialakítására tesz kísérletet.

A 2010. október 2-án kezdődő, nyolc hetes kurzus előadója lesz: Auth Attila grafikusművész, a Magyar Képzőművészeti Egyetem adjunktusa, Zsótér László, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem tanára, Nagy Bálint, az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola marketingtanszékének vezetője, Kaszás György, az Upgrade kreatívigazgatója, Papp-Váry Árpád, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola marketingintézetének vezetője, továbbá számos arculati és márkakommunikációs szakértő.

Az Arculat- és Márkaszakértő képzés témája lesz többek között: a digitális arculat, a márkázott tartalom, a tervezői gondolkodás, branding a hálón, vagy éppen a stabil állandóság vagy dinamizmus kérdése az arculatban. A képzés alkalmain a témákról egy arculati specialista és egy márkákkal foglalkozó szakember beszél.

A képzés szól mindazoknak, akik, az arculat és márka témakör elkötelezettjei, hisznek e két terület együttműködésének fontosságában. Végső soron pedig a kommunikációs szakma összes résztvevőjének: marketing szakembereknek, pr-, online-, kommunikációs területen dolgozóknak, ügyvezetőknek, kreatív igazgatóknak, art directoroknak, tervezőgrafikusoknak, webdesignereknek, felsőoktatási intézmények hallgatóinak.

További információ
Szentmiklósi Dóra
06 1/319-02-32
szentmiklosidora@activium.hu
www.arculatesmarka.hu

Az Activiumról
Az Activium tevékenységi köre a tervezői paletta majd minden területét lefedi. Legfőbb célkitűzése a magyar vizuális kultúra színvonalának magasabb szintre emelése. Ezért olyan innovációs kezdeményezéseket kíván folyamatosan létrehozni, melyek a hazai tervező közösség érdekeit szolgálják. Ennek eredményeként jött létre 2009-ben az Arculat és identitás című könyv, illetve még ugyanabban az évben az Alkotóelem tervezőgrafikai hírportál.

A Kreatívról
A Kreatív Csoport a Professional Publishing Hungary Kiadó része, melynek gerincét a Kreatív szaklap és a Kreatív Online képezi. Minden tevékenységükkel arra törekednek, hogy folyamatos információforrásként szolgáljanak mindenkinek, akit érdekel az ügynökségi világ, a kreativitás, a média és az ehhez kapcsolódó területek. A Kreatív Csoport számos konferenciát és versenyt, valamint a kommunikációs szakemberek számára tematikus tréningeket szervez.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: