HELLODESIGN.HU – design.derű.barátok.

House in Buzen by Suppose Design Office

Posted in 02. Enteriőr by Hellodesign on 2010. március 29. hétfő

When they are young, places like a narrow path between houses, the edge of a garden, the back of a shed, under the floor, or an open lot are the preferred playgrounds of children. Rather than a park or garden that was built to be played in, we wanted to make a house with a courtyard that would become a playground naturally. Rather than a collection of rooms, we think of this house as a collection of constructions, and we produced a design that seems to be made out of various different structures. Paths covered by a glass roof weave between the disconnected structures to create an interior space that feels exterior, a private space that feels public, a hall that feels like an avenue. In that space the children can run around, you can enjoy a breeze while you eat, read under the sun, and fall asleep watching the stars.

Via & more: ArchDaily

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: