HELLODESIGN.HU – design.derű.barátok.

Ardesco by Teget Architectural Office

Posted in 03. Építészet by Hellodesign on 2010. február 10. szerda

Situated on the bare slopes of Bodrum Peninsula, the initial awareness arose during the first site visit; that the extensive, wildly beautiful views towards the Mediterranean unfolded following the contour lines of the topography. This lead us create a settlement in the form of a giant open air theatre, where each level following the curve of the slopes constituted a continuous retaining wall out of stone. The detached houses are aligned along these walls, resting on them in a rythm as if single storey structures. In fact each is a two floor house, the bedrooms burried in the retaining walls. This is a layout where the program of the house opens up to a multi layered garden system: Lower garden for the bedrooms, upper garden for the living.

Via & more: ArchDaily

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: