HELLODESIGN.HU – design.derű.barátok.

Lakástrend 2010 – Februártól ismét enteriőrstylist képzés a Werk Akadémián

Posted in 13. Hazai hírek, Kurzusok by Hellodesign on 2010. január 13. szerda

A Werk Akadémia tavaly szeptemberben indította el enteriőrstylist képzését. A szak elismertségét jelzi, hogy idén az Akadémia a Lakástrend 2010 kiemelt szakmai partnere lesz. Ennek szellemében enteriőrstylist szakos hallgatóink kivitelezik a Műcsarnok apszisában megvalósítandó TRENDFORUM enteriőrjeit (trendszigetek). Februártól új hallgatók csatlakozhatnak a képzéshez, akik nemcsak ebben a nagyszabású programban próbálhatják ki magukat, hanem más gyakorlati helyeken is (pl. Lakáskultúra, DesignRoom).

Az oktatásban a design szcéna legkiválóbb képviselői, többek között Füleki Bálint rendezvény designer, Káli Béla építész, belsőépítész, Anda Emilia, Szűcs Ildikó, a Lakáskultúra vezető stylistja, Koczfán Lívia enteriőrtervező, Gárdonyi László látvány- és díszlettervező, Lovas Cecília szakíró, Pszota László design-szakértő, Szalai András, építész, művészettörténész, Szentiváni János, fotográfus vesznek részt.

A Werk Akadémia trendérzékeny és élménycentrikus.

A gyakorlatban mutatja be, miben különbözik az enteriőrstylist feladata a lakberendezőétől, a belsőépítészétől, a látványtervezőétől. Hogy hogyan készülnek a látványtervek és mi az a design stratégia. Hol tart a világ – ha építészetről és belsőépítészetről van szó. Kik a világ formatervezését és ez által a mindennapjainkat meghatározó legsikeresebb hazai és külföldi designerek, tervezők.

A Werk sajátossága, hogy az enteriőrstylistok részt vehetnek az Akadémia filmszakos hallgatóinak stábmunkájában filmes berendezési, látványtervezési feladatokban.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: