HELLODESIGN.HU – design.derű.barátok.

White O by Toyo Ito

Posted in 02. Enteriőr, 03. Építészet by Hellodesign on 2009. október 13. kedd

white_O

The site for this weekend house slopes gently down to the north-east, and has attractive views in the same direction. This proposal is intended to make dynamic use of the whole site, taking advantage of the special qualities created by this slope. The house and site are composed together as a single continuous space, flowing along a spiral movement path, and centered on a partially enclosed garden. The approach to the house rises along the natural line of the slope, drawing visitors toward the rear of the site. Within the inner garden, the slope becomes continuous with the floor of the house, and then flows around and up to the more private areas of the house.

Via & more: ArchDaily

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: