HELLODESIGN.HU – design.derű.barátok.

Facebook Offices by O+A Studio

Posted in 02. Enteriőr by Hellodesign on 2009. szeptember 21. hétfő

facebook-offices-palo-alto

Employees of Facebook recently moved to a new headquarters that facilitates interaction and connection, reflecting the company’s mission as a social networking website provider. Formerly a laboratory facility for high-tech manufacturer Agilent Technologies, the 150,000-square-foot structure at Palo Alto’s Stanford Research Park brings together more than 700 employees originally scattered throughout 10 locations in and around downtown Palo Alto. The design of the space relied heavily on input from the users, appropriate for a flatly structured company that weights every employee’s opinion equally. O+A designers interviewed employees about what they wanted from their new headquarters. The Facebook platform was used to conduct company-wide polls about design decisions, post construction photos and updates, and keep everyone informed of the thought process behind the project. An advisory board of employees from every department collaborated with the design team on the design process, from space planning to finishes to final move coordination.

Via & more: ArchDaily

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: