HELLODESIGN.HU – design.derű.barátok.

House of Diffusion by FORM | Kouichi Kimura

Posted in 01. Design by Hellodesign on 2009. június 9. kedd

house_of_deffusion

This project was requested from a 30-something couple. The client desired an open and varied space. The lot is located at a part of subdivision lots where idyllic scenery still remains. The east side of the lot faces a hilly area. The plan has been designed to incorporate the scenery as well as to protect privacy from neighborhood, resulting in the composition of being connected with the outward world while closed inward at the same time.

Via & more: ArchDaily

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: