HELLODESIGN.HU – design.derű.barátok.

Start-up Guide 4.0: útmutató művészeti vállalkozásba kezdőknek

Posted in 13. Hazai hírek, Útmutatók by Hellodesign on 2009. június 3. szerda

SUG-4.indd

Elkészült a Start-up Guide, Üzleti tanácsok kezdő művészeti vállalkozók számára című kiadvány 4.0 verziója, azaz negyedik kiadása. A Magyar Formatervezés Tanács gondozásában, elektronikus formában megjelenő útmutató több mint hetvenoldalnyi hasznos információt tartalmaz arról, hogy egy kezdő vállalkozó hogyan induljon el, s mi kell ahhoz, hogy valóban hatékonyan működhessen. A tekintélyes mennyiségű ismeretanyagot a szerkesztők tematikus fejezetekre bontották, a legfontosabb információkat praktikus keretes szövegek tartalmazzák, illetve számos honlapcím is segíti a szélesebb körű tájékozódást az adott témában. SUG-4.indd

A negyedik kiadás több új fejezettel is bővült. Megtudhatjuk, mitől lesz valami termék, megismerkedhetünk számos állami finanszírozású programmal, a cégautó, a cégtelefon vásárlási, használati és adózási szabályaival, valamint megtudhatjuk azt is, mit rejt a gerilla marketing kifejezés. A kiadvány végén bővített interjúk olvashatók sikeres fiatal magyar ipar- és képzőművészekkel, akik elárulták, hogyan érinti őket a gazdasági válság. A Függelékben olyan gazdasági fogalomtár is helyet kapott, amely a kötetben szereplő szakkifejezések megértését segíti.

A csak elektronikusan, pdf formátumban létező kiadvány innen szabadon letölthető.

A kiadvány tökéletesítése érdekében a szerkesztők szívesen vesznek minden olvasói, észrevételt és véleményt az mft@hpo.hu e-mail címen.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: