HELLODESIGN.HU – design.derű.barátok.

Putney Mountain Residence by Kyu Sung Woo Architects

Posted in 03. Építészet by Hellodesign on 2009. május 20. szerda

putney_190509_01

Architect Kyu Sung Woo designed this house in Vermont for him and his family. The site on the southwestern slope of Putney Mountain is characterized by heavily wooded terrain, large outcroppings of ledge, and dramatic sweeping views. Three clearings in the woods frame the approach to the house from the east and open up the site to the surrounding landscape. The house consists of three simple volumes arranged around a large outcropping of exposed ledge. A living volume faces the western mountains, sleeping quarters face a southern meadow, and a shed volume houses storage and mechanical equipment.

Via & more: Contemporist

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: