HELLODESIGN.HU – design.derű.barátok.

La Belle: a Villeroy & Boch prémium kollekciója a romantika szerelmeseinek

Posted in Csaptelepek, szaniterek by Hellodesign on 2009. május 20. szerda

labelle_01

Intenzív, túláradó érzelmek, szenvedélyesség, érzékiség, mesés, varázslatos és természetfölötti világ – a felvilágosodást felváltó új irányzat, a romantika varázsszavai, amelyben a harmónia, az önmagán túl mutató vágy, a nosztalgia keresése bizonyult irányadónak. Nem véletlen, hogy a 260 éves múlttal rendelkező, az életstílusok mellett elkötelezett Villeroy & Boch legújabb kollekciója, a La Belle, a romantika jegyében született meg.
labelle_2
A romantika kora és életérzése inspirálta a Villeroy & Boch tervezőit legújabb romantikus – avantgárd fürdőszobai családja, a La Belle megalkotására. A végtelenség és állandóság érzését sugárzó korszak választása, a 260 éves múlttal és hagyományokkal rendelkező Villeroy & Boch számára egyértelmű volt, hiszen ezen hosszú idő alatt magas minőségű, kifinomult eleganciájú termékeikkel épp az állandóságot képviselték, de az idővel mindig lépést tartó hagyományok útját járták. Így a Villeroy & Boch gyökerei összeforrtak az európai kultúrtörténet gyökereivel, hatással voltak a mindennapi ízlés formálására, stílust és szemléletet teremtve a fürdőszobai dizájn világában. Az új kollekció, a La Belle egyszerre jelenti az érzékiség és az örökkévalóság megjelenését, a romantika korának hangulatára utalva.

villeroy_labelle_03

Klasszikus megjelenés  – modern átiratban
A La Belle megalkotásával a Villeroy & Boch az elmúlt évszázadok klasszikus értékeit jeleníti meg a prémium kollekció minden egyes elemében. A romantika stílusjegyei, a különböző díszítőmotívumokon, a mindent behálózó virág indákon keresztül a mai kor stílusának megfelelően kapnak létjogosultságot. Ez vezet végső soron a La Belle dizájnjához, amely érzékeny, játékos, ugyanakkor letisztult és modern. A kollekció a teljes fürdőszobai berendezést magában foglalja, az egymással harmonizáló különböző mosdó variációk, WC-k, bidék, fürdőkádak, fürdőszobai bútorok, csaptelepek és egyéb kiegészítők harmonikus összjátékát. A bútorok és a csaptelepek dekorációval és dekoráció nélkül is megvásárolhatóak.

A La Belle valamennyi szaniter terméke – nevéhez híven – légies szépségű,  karcsú vonalú, nem titkoltan nőies megjelenésű. A mosdó dizájnját a tökéletesen egyenes vonalvezetés teszi különlegessé, amely modern külsőt kölcsönöz a terméknek, ugyanakkor diszkréten hívja fel a figyelmet a kerámia lefolyóra. A mosdószekrényre ültethető mosdó különleges hatású, szinte, mint egy arabeszk, a kollekció egyenes vonalú megjelenése megtörik, új, ismeretlen, játékos és letisztult külsőt adva a mosdóhelynek. A La Belle mosdók 100, 70 és 50 cm-es méretben, illetve 85 cm-es mosdószekrényre ültethetőváltozatban kaphatóak. A finom ívű, fali-WC és falibidé ugyancsak ezt a dizájnt követi. A La Belle kollekció valamennyi termékét a könnyen kezelhető és tisztítható CeramicPlus bevonat borítja.

A fali-WC-hez az innovatív és láthatatlan SupraFix rögzítési rendszer – amely szintén az idei év újdonsága – tartozik. A SupraFix jelentős mértékben megkönnyíti a fali WC-k rögzítését, ugyanakkor hozzájárul a egyszerűbb tisztántartáshoz. A La Belle fürdőkádak (a szabadonálló és a beépíthető változatban is) – formájukat tekintve ugyancsak egyenes vonalúak -, a Villeroy & Boch egyedi fejlesztésének köszönhetően – a különleges Quaryl anyagból készülnek.

labelle_4

Kézzel festett bútorok La Rose motívummal
A La Rose díszítésű, kézzel festett La Belle bútorok esetén kétféle színből választhatunk: a fényes fehérből és az ugyancsak fényes ’framboise’-ból (málna/ bordó). A melegséget árasztó málna/bordó tónusa szokatlan színnek számít a fürdőszoba világában, épp ezért a különleges, mással össze nem téveszthető Villeroy & Boch dizájnt „fémjelzi”. A karcsú lábakon álló mosdószekrény, amely egy elegáns asztalra emlékeztet tovább erősíti a mosdó hely nőies jellegét, ugyanakkor a számtalan kihúzható elemmel rendelkező fali szekrények a kollekció modern vonalát képviselik. A család részét képezi még egy magasszekrény, egy oldalszekrény, egy fésülködőasztal lámpával és ülőkével, valamint három különböző tükör. A szekrények és a fiókok belső kialakítása is egyedülálló: bársonnyal bélelték őket, míg az üvegpolcokat a La Rose minták díszítik, ezzel is emelve a bútorkollekció értékét.

Exkluzív csaptelepek és kiegészítők a LaFleur kollekcióból
A LaFleur család exkluzív csaptelepei és számtalan fürdőszobai kiegészítője tökéletes harmóniában illeszkedik a La Belle kollekció bármely tagjához. Magas minőség, króm vagy pezsgő színű borítás, meleg, fényes arany színek – otthonos, barátságos közeg. Mindaz, amely fürdőszobánkat vitathatatlanul egyedivé, az elvonulás, a kikapcsolódás szigetévé varázsolja.

A Villeroy & Boch legújabb, La Belle kollekciójával valamennyiünk számára fontos üzenetet közvetít: ha megkülönböztetett figyelmet fordítunk életstílusunk kialakítására, önmagunk, családunk és nem utolsósorban barátaink számára is harmóniát nyújtó otthont teremthetünk.  A La Belle kollekció romantikus, mesés világa, a fürdőszobai termékcsalád valamennyi egyedülálló és exkluzív tagja a kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez nyújt segítséget, a modern fürdőszobakultúra kínálta teljes kényelemmel.

A La Belle kollekció megtekinthető és megvásárolható az S&Co fürdőszobaszalonban

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: