HELLODESIGN.HU – design.derű.barátok.

House of Vision by FORM | Kouichi Kimura

Posted in 02. Enteriőr, 03. Építészet by Hellodesign on 2009. május 4. hétfő

103867195_08-mths-129-s

The lot is located at the foot of a hill where the fields and houses are mixed together. The client’s desire was “to live while feeling nature without being bothered by looks from the neighbors”. To make the best use of the lot, the planning was designed to enclose the lot with the trench extended beyond the building, and to provide an interior courtyard as the center.

Via & more: ArchDaily

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: