HELLODESIGN.HU – design.derű.barátok.

The Osler House by Marcio Kogan

Posted in 03. Építészet by Hellodesign on 2009. április 17. péntek

osler_160409_06

The plan of the Osler house is structured by a ground floor volume, a suspended volume and a deck with an outdoor pool. The box of concrete and wood on ground, houses the main suite, a bedroom, bathroom, the utilities area and the garage. The vertical wooden brises filter the light and can open in their entirety, diluting the relationship between the internal and the external. The upper volume, propped on the ground-floor volume, on one side, and on pilotis on the other; accommodates the living room, the kitchen (done with low-height furniture) and a small office. This upper box creates a shady area and over the ground-floor prism, an extension of the living room, is the solarium.

Via & more: Contemporist

Tagged with: ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: