HELLODESIGN.HU – design.derű.barátok.

La Capital bar by Dellekamp Architects

Posted in 02. Enteriőr by Hellodesign on 2009. március 24. kedd

la_capital_by_dellekamp_arquitectos_photo_iwan_baan_yatzer_3

La Capital has infused a modern twist on the cantina while evoking its spirit through the volumetric qualities of the tall, narrow space inside. The elements within it are organized functionally, with all the utilities and service spaces pushed to one edge to allow the rest of the space to be free. The entire building is compressed into a single volume, allowing the kitchen to spill out onto a back terrace. 

Via & more: Yatzer

Egy hozzászólás

Subscribe to comments with RSS.

  1. Silvia said, on 2010. augusztus 2. hétfő at 21:47

    Dellekamp Architects didn´t take into consideration the way this building interacts with the enviroment and sourrounding buildings. The noise coming out of the terrace makes life unbeareble to more than 40 families that leave around the bar. Noise, music and voices make very difficult for neighbours to sleep.
    Placing this terrace on the front would have solved the problem and everybody would be happy.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: